Inele Olimpice Pizza

Inele Olimpice Pizza
Reteta inele olimpice Pizza ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, brânză mozzarella, pepperoni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Funcționează bine ca un fel principal ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Inele Olimpice Pizza Cu Fructe, Prăjituri De Ceai Olimpice, și Olympic Seoul Chicken pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înun castron, combinați 2 căni de făină, drojdie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apă și ulei; bateți până se omogenizează. Amestecați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Rotiți aluatul într-un 16-in. x 11-în. dreptunghi; se transferă într-un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt. Apăsați aluatul 1/2 in. sus părțile laterale ale tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se întinde cu sos de pizza și se presară cu brânză. Aranjați pepperoni deasupra în cinci cercuri interconectate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până când crusta și brânza se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.S.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle de acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista