Inele de ceapă la cuptor
Inele de ceapă coapte necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 8 și costă 63 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 1 g de grăsime și un total de 205 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, zahăr, sare condimentată și boia de ardei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Inele de ceapă la cuptor, Inele de ceapă la cuptor și Inele de ceapă la cuptor.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în 1/2 inch. felii; separate în inele. Într-un vas puțin adânc, bateți ouăle. Într-un alt vas de mică adâncime, combinați firimiturile de fulgi de porumb, zahărul, boia de ardei, sarea de usturoi și sarea condimentată. Înmuiați rondele de ceapă în ouă, apoi acoperiți cu amestecul de fulgi de porumb.
Aranjați inelele într-un singur strat pe foi de copt unse.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se înmoaie.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru inele de ceapă. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Totus Tuus Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Totus Tuus Cava]()
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersici, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter de sapă, pietros la aromele sale de citrice, fructe de sâmburi și anason. Arată bogăție și vivacitate în gură, iar finalul luminos este lung.