Inele De Ceapă Cu Bere
Inele de ceapa bere-aluat este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest hor d ' oeuvre are 628 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de bere, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem făina într-un castron mare. Într-un alt castron mare, bateți gălbenușurile de ou.
Se amestecă în bere, unt și sare. Puneți deoparte 1 cană de făină pentru scufundarea inelelor de ceapă. Se amestecă încet amestecul de gălbenuș de ou în făina rămasă și se amestecă bine. Lăsați amestecul să stea 30 până la 60 de minute.
Încălziți friteuza la 375 grade F (190 grade C).
Într-un castron mic, bateți rigid albușurile. Combinați ușor albușurile cu aluatul.
Înveliți fiecare inel de ceapă cu făină și înmuiați-l în aluat.
Prăjiți adânc inelele bătute, mai multe la un moment dat, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți.