Inele De Ceapă
Inelele de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 503 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, ulei de canolan, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Inele De Ceapă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare, încălziți uleiul la 375 de grade F.
Se toarnă berea într-un castron mediu și se amestecă vodca. Bateți încet 1 linguriță de boia și 1 cană de făină. Aluatul trebuie să fie destul de gros (pentru a acoperi inelele de ceapă înainte de prăjire), dar și ușor de amestecat. Puneți deoparte într-un loc cald.
Adunați inelele de ceapă într-un castron mediu și folosiți o strecurătoare mică pentru a o presăra cu restul de 2 linguri de boia. Aruncați pentru a amesteca.
Pregătiți o foaie de copt prevăzută cu un prosop de bucătărie pentru a scurge inelele de ceapă pe măsură ce ies din ulei. Se amestecă ușor aluatul. Pentru a testa consistența aluatului și temperatura uleiului, puneți un inel de ceapă pe o lingură cu fante și scufundați-l complet în aluat. Ar trebui să acopere ușor piesa. Dacă aluatul este prea gros, adăugați puțină apă pentru a-l subția. Dacă aluatul este prea subțire, Cerneți și bateți puțin mai multă făină.
Înmuiați inelul de ceapă în aluat, scurgeți excesul de aluat și folosiți o lingură cu fante sau o pereche de clești de bucătărie pentru a coborî inelul de ceapă în ulei. Ar trebui să buleze ușor și ceapa ar trebui să se ridice treptat în vârf. Se prăjesc până se rumenesc, 2 până la 3 minute și se transferă pe prosopul de bucătărie. Prăjiți ceapa în loturi mici. Se condimentează cu sare și se servește imediat.