Inele de cafea umplute cu nuci de pecan

Inele de cafea umplute cu nuci de pecan
Inelele de cafea umplute cu nuci de pecan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 26 de cenți per porție. O porție conține 139 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți nuci pecan măcinate, lapte cald, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele de cafea umplute cu migdale ale mamei, Inele de dovleac de ghindă umplute cu mere cu unt de curry și Inele de dovleac de ghindă umplute cu mere cu unt de curry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia și 2 lingurițe de zahăr în lapte cald; se lasa sa stea 5 minute. Într-un bol, cremă untul și zahărul rămas. Bateți gălbenușurile, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați amestecul de drojdie și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
5
Rulați fiecare porție într-un format de 16 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Combinați ingredientele de umplutură; întindeți peste aluat până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Puneți cu cusătura în jos pe foi de copt unse; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfecele de bucătărie, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile și răsuciți pentru a lăsa umplutura să se vadă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă; se răcește timp de 20 de minute.
11
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste inele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista