Inele de cafea umplute cu nuci de pecan

Inele de cafea umplute cu nuci de pecan
Inelele de cafea umplute cu nuci de pecan ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 32 și costă 26 de cenți per porție. O porție conține 139 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți nuci pecan măcinate, lapte cald, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Inele de cafea umplute cu migdale ale mamei, Inele de dovleac de ghindă umplute cu mere cu unt de curry și Inele de dovleac de ghindă umplute cu mere cu unt de curry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați drojdia și 2 lingurițe de zahăr în lapte cald; se lasa sa stea 5 minute. Într-un bol, cremă untul și zahărul rămas. Bateți gălbenușurile, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de drojdie și 1 cană de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1-1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
5
Rulați fiecare porție într-un format de 16 inchi. x 9-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Combinați ingredientele de umplutură; întindeți peste aluat până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți cu cusătura în jos pe foi de copt unse; prindeți capetele împreună pentru a forma un inel. Cu foarfecele de bucătărie, tăiați de pe marginea exterioară la două treimi din drum spre centrul inelului la 1 inch. intervale. Separați ușor benzile și răsuciți pentru a lăsa umplutura să se vadă. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă; se răcește timp de 20 de minute.
11
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste inele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista