Inelul de pâine de Paște ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 418 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 202 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, ouă, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Pâine De Paște, Rainbow Inel De Paște Coș Tort, și Inel De Pâine Dilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Colorați cele 5 ouă cu vopsea de ou. Într-un bol mare de amestecare, amestecați bine zahărul alb, sarea și drojdia cu 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Într-o cratiță, combinați 2/3 cană lapte și unt, încălzind încet până când lichidul este cald și untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Turnați laptele în ingredientele uscate și bateți 125 de lovituri cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină sau suficient pentru a face un aluat gros. Bateți puternic timp de 2 minute. Amestecați suficientă făină pentru a face o bilă de aluat care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întoarceți-vă pe o placă înmuiată și frământați timp de aproximativ 10 minute, lucrând în făină suplimentară pentru a depăși lipicioasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați aluatul într-un bol uns, întorcându-vă pentru a unge blatul. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Între timp, combinați fructele, nucile și semințele de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason
Fructe
Nuci
8
Puneți aluatul și întoarceți-l pe o placă ușor aromată. Frământați în amestecul de fructe, păstrând bucățile siropoase pudrate cu făină până când sunt prelucrate în aluat. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Punch
9
Rotiți cu atenție fiecare bucată într-o frânghie de 24 de inci-fructele și nucile vor face acest lucru ușor dificil. Răsuciți ușor cele două frânghii împreună și formați un inel pe o foaie de copt unsă. Strângeți bine capetele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Ungeți aluatul cu scurtare topită. Împingeți deoparte răsucirea pentru a face un loc pentru fiecare ou. Împingeți ouăle cu atenție cât mai mult posibil. Acoperiți pâinea cu hârtie de ceară și lăsați să crească într-un loc cald, fără pescaj, până când se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Pâine
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
11
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de aproximativ 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o răsucire iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
12
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
13
Odată ce pâinea este rece, stropiți glazura deasupra între ouă și decorați cu stropi colorate. Pentru a face glazură: amestecați zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte integral și vanilie.