Inel de ceai suedez
Swedish Tea Ring ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Această rețetă servește 16. O porție conține 202 calorii, 4 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, extract de migdale, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat scandinav. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum inelul de ceai suedez, inelul de ceai suedez și inelul de ceai suedez cu fructe.
Instrucțiuni
Într-o mașină de pâine, puneți lapte, ou, unt, zahăr, sare, făină și drojdie în ordinea sugerată de producător. Selectați ciclul Aluat. Start. Unt 2 foi de biscuiti; pus deoparte.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare bucată în dreptunghiuri, aproximativ 12x16 inci.
Întindeți fiecare dreptunghi de aluat cu 1 lingură de unt înmuiat. Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de scorțișoară măcinată, 3/4 de cană de zahăr brun deschis și 1/2 de cană de stafide.
Presărați amestecul pe dreptunghiuri.
Înfășurați-le de-a lungul laturii lungi. Ciupiți marginile pentru a sigila. Întindeți și răsuciți în inele.
Așezați-le pe foi de prăjituri pregătite cu marginile sigilate în jos. Ciupiți capetele împreună pentru a forma un inel. Folosind foarfece curate, tăiați 2/3 din drum prin pâine la intervale de aproximativ 1 inch.
Întindeți ușor fiecare tăietură. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați pâinile să crească până se dublează. În acest moment, puteți acoperi strâns cu folie de plastic și puneți la frigider până mai târziu.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți timp de 20 de minute. Pâinea va fi maro deschis deasupra, iar umplutura va curge și va clocoti. Repetați pentru al doilea inel.
Într-un castron mic, combina zahărul de cofetarie, extractul de migdale și laptele.
Stropiți glazura peste pâinea caldă.