Indoneziană Satay este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 321 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ceapă, suc de lămâie, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Satay De Porc Indonezian, Satay De Porc Indonezian, și Carne de vită satay o lan Indoneziană sătura babi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați sosul de soia, sosul de roșii, uleiul de arahide, usturoiul, piperul negru și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Sos De Roșii
Ulei De Arahide
Sos De Soia
Usturoi
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți puiul în amestec și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 15 minute, dar nu peste noapte. Acest lucru va face carnea prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
3
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se amestecă în apă, unt de arahide, sos de soia și zahăr. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Sos De Soia
Zahăr
Apă
6
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
7
Ungeți ușor grătarul grătarului. Filetați puiul pe frigarui și aruncați marinada. Frigarui la grătar aproximativ 5 minute pe fiecare parte, până când sucurile de pui se limpezesc.