Imposibil De Ușor Cremos Topped Dovleac Cheesecake

Imposibil De Ușor Cremos Topped Dovleac Cheesecake
Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 281 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de dovleac, cremă de brânză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cheesecake De Dovleac Imposibil De Ușor, Cheesecake Imposibil De Ușor, și Cheesecake Cu Lăcustă Imposibil De Ușor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În blender, așezați toate ingredientele pentru cheesecake. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 2 minute sau până se omogenizează. (Sau bate în castron mediu cu bătător de mână 2 minute, răzuire castron în mod constant.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Se toarnă în plăcuța de plăcintă.
4
Coaceți aproximativ 45 de minute sau doar până când puful și centrul este uscat (nu coaceți prea mult). Se răcește pe grătar 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Între timp, amestecați toate ingredientele de topping. Întindeți cu grijă toppingul peste cheesecake. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista