Imam bayildi cu miel la grătar și tzatziki

Imam bayildi cu miel la grătar și tzatziki
Imam bayildi cu miel BBQ & tzatziki ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 735 calorii, 91G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, roșii, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 80 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Imamul lui Engin Bayildi, Preotul A Leșinat (Imam Bayildi), și Luni fără carne: caserolă de vinete turcești cu roșii (Imam Bayildi).

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înjumătățiți vinetele pe lungime și marcați profund partea cărnii, periați cu un strat bun de ulei de măsline și puneți-o pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 20 de minute sau până când carnea este suficient de moale pentru a scoate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se prăjește ceapa în puțin ulei până se înmoaie, se adaugă usturoiul și scorțișoara și se prăjește 1 min. Odată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți centrele. Tăiați aproximativ carnea și adăugați-o la ceapă. Înjumătățiți roșiile, scoateți semințele și sucul într-o sită așezată peste un castron, apoi tocați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați roșiile tocate în tigaie și gătiți totul timp de 10 minute până când sunt frumoase și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați puțin mai mult ulei dacă aveți nevoie. Se amestecă pătrunjelul, lăsând puțin pentru împrăștiere la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Așezați jumătățile de vinete într-un vas de copt și împărțiți amestecul de roșii între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă peste sucul din roșii, se strecoară cu mai mult ulei de măsline și se coace timp de 30 de minute până când vinetele s-au prăbușit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, amestecați ingredientele tzatziki împreună și puneți-le într-un castron mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TzatzikiTzatziki
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Condimentează mielul cu sare, piper negru și un vârf de boia. Grătar, grătar sau grătar timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când grăsimea se rumeneste frumos, apoi puneți într-un vas de servit și strecurați peste jumătățile de lămâie. Împrăștiați vinetele cu pătrunjel, apoi serviți cu mielul și tzatziki.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
TzatzikiTzatziki
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista