Imam bayildi cu miel la grătar și tzatziki

Imam bayildi cu miel BBQ & tzatziki ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 735 calorii, 91G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, roșii, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 80 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Imamul lui Engin Bayildi, Preotul A Leșinat (Imam Bayildi), și Luni fără carne: caserolă de vinete turcești cu roșii (Imam Bayildi).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Înjumătățiți vinetele pe lungime și marcați profund partea cărnii, periați cu un strat bun de ulei de măsline și puneți-o pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 20 de minute sau până când carnea este suficient de moale pentru a scoate.
Se prăjește ceapa în puțin ulei până se înmoaie, se adaugă usturoiul și scorțișoara și se prăjește 1 min. Odată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți centrele. Tăiați aproximativ carnea și adăugați-o la ceapă. Înjumătățiți roșiile, scoateți semințele și sucul într-o sită așezată peste un castron, apoi tocați carnea.
Adăugați roșiile tocate în tigaie și gătiți totul timp de 10 minute până când sunt frumoase și moi.
Adăugați puțin mai mult ulei dacă aveți nevoie. Se amestecă pătrunjelul, lăsând puțin pentru împrăștiere la sfârșit.
Așezați jumătățile de vinete într-un vas de copt și împărțiți amestecul de roșii între ele.
Se toarnă peste sucul din roșii, se strecoară cu mai mult ulei de măsline și se coace timp de 30 de minute până când vinetele s-au prăbușit.
Între timp, amestecați ingredientele tzatziki împreună și puneți-le într-un castron mic de servire.
Condimentează mielul cu sare, piper negru și un vârf de boia. Grătar, grătar sau grătar timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când grăsimea se rumeneste frumos, apoi puneți într-un vas de servit și strecurați peste jumătățile de lămâie. Împrăștiați vinetele cu pătrunjel, apoi serviți cu mielul și tzatziki.