Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ignamele cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră plus oțet suplimentar, oțet de vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, și unt maro unt de arahide crispy treats + o vânzare de coacere pentru Noah.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați. F. străpungeți fiecare ignam înmai multe locuri cu furculiță.
Așezați direct pe grătarul cuptorului și prăjiți până când sunt fragede, 40 până la 50 de minute, în funcție de mărimea ignamelor.
Transferați ignamele prăjite pe suprafața de lucru.Folosind foarfece, tăiați capetele fiecărui ignam, apoi tăiați pielea pe 1 parte lungă și îndepărtați-o în1 bucată, având grijă să nu rupeți warmyams.
Lăsați ignamele să se răcească la temperatura camerei.Rupeți sau tăiați piei în panglici lungi, de aproximativ 1 inch lățime.
Tăiați ignamele în cruce în grosime de 1/2 inchrotunde. Aranjați rundele, ușor suprapuse, în sticlă de 13 x 9 x 2 inci bakingdish sau alt vas rezistent la cuptor. Coveryams cu folie de aluminiu pentru a păstra moist.DO înainte: ignamele pot fi făcute până la 3 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți ignamele în cuptorul 350 F de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Se topește untul în tigaie mare peste mediucăldură. Gatiti pana cand untul se rumeneste (laptele solid va deveni maro auriu intens), amestecand ocazional, 8-10 minute. Cu grijăturnați untul,inclusiv toate solidele din lapte brun, într-un castron mic.
Amestecați șalota, usturoiul și 1 linguriță de sare grosieră în procesor până se omogenizează,răzuind ocazional părțile laterale ale vasului.
Adăugați muștar Dijon, apoi vin roșuoțet. Cu motorul pornit, treptatse înmoaie în unt (inclusiv lapte rumenitsolide). Sezon vinaigrette la gust cupiper și sare suplimentară, dacă desired.do înainte de Vinaigrette se poate face 1 orăînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.Amestecați din nou cu 5 secunde înainte de utilizare.
Se toarnă suficient ulei vegetal în maretigaie adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit adânc pe partea laterală a tigaiei și a uleiului de căldură la 350 F.
Adăugați piei de ignam în loturi(uleiul va bule) și prăjiți până când piei suntcrisp și maro, amestecând ocazional,aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cu atenție piei de ignam pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Se presară piei cu grosimesare și piper.
Puneți vinaigreta peste cartofi. Scattercrisp skins peste și servi.
Igname de granat, un tip decartofi dulci,sunt cunoscuți pentru textura lor umedă și suculentă. Ele pot fi găsite lamulte supermarketuri.