Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun

Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ignamele cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră plus oțet suplimentar, oțet de vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, și unt maro unt de arahide crispy treats + o vânzare de coacere pentru Noah.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați. F. străpungeți fiecare ignam înmai multe locuri cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați direct pe grătarul cuptorului și prăjiți până când sunt fragede, 40 până la 50 de minute, în funcție de mărimea ignamelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
3
Transferați ignamele prăjite pe suprafața de lucru.Folosind foarfece, tăiați capetele fiecărui ignam, apoi tăiați pielea pe 1 parte lungă și îndepărtați-o în1 bucată, având grijă să nu rupeți warmyams.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Lăsați ignamele să se răcească la temperatura camerei.Rupeți sau tăiați piei în panglici lungi, de aproximativ 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
5
Tăiați ignamele în cruce în grosime de 1/2 inchrotunde. Aranjați rundele, ușor suprapuse, în sticlă de 13 x 9 x 2 inci bakingdish sau alt vas rezistent la cuptor. Coveryams cu folie de aluminiu pentru a păstra moist.DO înainte: ignamele pot fi făcute până la 3 oreînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți ignamele în cuptorul 350 F de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se topește untul în tigaie mare peste mediucăldură. Gatiti pana cand untul se rumeneste (laptele solid va deveni maro auriu intens), amestecand ocazional, 8-10 minute. Cu grijăturnați untul,inclusiv toate solidele din lapte brun, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Amestecați șalota, usturoiul și 1 linguriță de sare grosieră în procesor până se omogenizează,răzuind ocazional părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați muștar Dijon, apoi vin roșuoțet. Cu motorul pornit, treptatse înmoaie în unt (inclusiv lapte rumenitsolide). Sezon vinaigrette la gust cupiper și sare suplimentară, dacă desired.do înainte de Vinaigrette se poate face 1 orăînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.Amestecați din nou cu 5 secunde înainte de utilizare.
11
Se toarnă suficient ulei vegetal în maretigaie adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit adânc pe partea laterală a tigaiei și a uleiului de căldură la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Adăugați piei de ignam în loturi(uleiul va bule) și prăjiți până când piei suntcrisp și maro, amestecând ocazional,aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cu atenție piei de ignam pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Se presară piei cu grosimesare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
14
Puneți vinaigreta peste cartofi. Scattercrisp skins peste și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1
Igname de granat, un tip decartofi dulci,sunt cunoscuți pentru textura lor umedă și suculentă. Ele pot fi găsite lamulte supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granat YamGranat Yam
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista