Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun

Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Ignamele cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 716 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră plus oțet suplimentar, oțet de vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, Igname cu piei crocante și vinaigretă cu unt brun, și unt maro unt de arahide crispy treats + o vânzare de coacere pentru Noah.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de metri pătrați. F. străpungeți fiecare ignam înmai multe locuri cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați direct pe grătarul cuptorului și prăjiți până când sunt fragede, 40 până la 50 de minute, în funcție de mărimea ignamelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
3
Transferați ignamele prăjite pe suprafața de lucru.Folosind foarfece, tăiați capetele fiecărui ignam, apoi tăiați pielea pe 1 parte lungă și îndepărtați-o în1 bucată, având grijă să nu rupeți warmyams.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Lăsați ignamele să se răcească la temperatura camerei.Rupeți sau tăiați piei în panglici lungi, de aproximativ 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
5
Tăiați ignamele în cruce în grosime de 1/2 inchrotunde. Aranjați rundele, ușor suprapuse, în sticlă de 13 x 9 x 2 inci bakingdish sau alt vas rezistent la cuptor. Coveryams cu folie de aluminiu pentru a păstra moist.DO înainte: ignamele pot fi făcute până la 3 oreînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți ignamele în cuptorul 350 F de 15 până la 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se topește untul în tigaie mare peste mediucăldură. Gatiti pana cand untul se rumeneste (laptele solid va deveni maro auriu intens), amestecand ocazional, 8-10 minute. Cu grijăturnați untul,inclusiv toate solidele din lapte brun, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Amestecați șalota, usturoiul și 1 linguriță de sare grosieră în procesor până se omogenizează,răzuind ocazional părțile laterale ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați muștar Dijon, apoi vin roșuoțet. Cu motorul pornit, treptatse înmoaie în unt (inclusiv lapte rumenitsolide). Sezon vinaigrette la gust cupiper și sare suplimentară, dacă desired.do înainte de Vinaigrette se poate face 1 orăînainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.Amestecați din nou cu 5 secunde înainte de utilizare.
11
Se toarnă suficient ulei vegetal în maretigaie adâncă pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit adânc pe partea laterală a tigaiei și a uleiului de căldură la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați piei de ignam în loturi(uleiul va bule) și prăjiți până când piei suntcrisp și maro, amestecând ocazional,aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cu atenție piei de ignam pe hârtieprosoape pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
13
Se presară piei cu grosimesare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
14
Puneți vinaigreta peste cartofi. Scattercrisp skins peste și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1
Igname de granat, un tip decartofi dulci,sunt cunoscuți pentru textura lor umedă și suculentă. Ele pot fi găsite lamulte supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granat YamGranat Yam
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista