Igname Coapte Cu Șofran Aioli

Igname Coapte Cu Șofran Aioli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Ignamele coapte cu aioli de șofran ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de igname de granat, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Saffron Aioli, Portocaliu-Șofran A, și Stridii Prăjite Cu Șofran Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înțepați fiecare ignam cu o furculiță în câteva pete și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până la moale, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline, uleiul de struguri, căței de usturoi întregi și șofranul într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când usturoiul este moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
5
Scoateți usturoiul gătit cu o lingură pliată și transferați-l pe o tăietură (rezervați uleiul infuzat). Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți usturoiul cu un vârf de sare până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
1
Puneți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, 1 lingură de apă și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic gol într-o cratiță medie, apoi opriți focul. Puneți vasul cu gălbenușurile de ou peste cratiță (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți doar până când amestecul de ou se îngroașă ușor, 30 de secunde până la 1 minut, apoi scoateți vasul din cratiță. Folosind un mixer de mână sau un tel, bateți treptat în uleiul infuzat cu șofran într-un flux lent și constant până când aioli este gros și cremos. (Dacă devine prea gros, bateți în 1 până la 2 lingurițe de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
șofranșofran
AioliAioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă în piureul de usturoi gătit, usturoiul proaspăt ras și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scoateți ignamele din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți-vă și pufați interiorul cu o furculiță. Subțiați aioli cu apă, dacă doriți, și lingurați pe igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
5
Fotografie de Gentl și Hyers
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista