Igname Coapte Cu Șofran Aioli

Igname Coapte Cu Șofran Aioli
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Ignamele coapte cu aioli de șofran ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de igname de granat, usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Saffron Aioli, Portocaliu-Șofran A, și Stridii Prăjite Cu Șofran Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. înțepați fiecare ignam cu o furculiță în câteva pete și aranjați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până la moale, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline, uleiul de struguri, căței de usturoi întregi și șofranul într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când usturoiul este moale, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
5
Scoateți usturoiul gătit cu o lingură pliată și transferați-l pe o tăietură (rezervați uleiul infuzat). Folosind partea plată a cuțitului unui bucătar, zdrobiți usturoiul cu un vârf de sare până se omogenizează; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Chefs CuțitChefs Cuțit
1
Puneți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, 1 lingură de apă și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu rezistent la căldură. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic gol într-o cratiță medie, apoi opriți focul. Puneți vasul cu gălbenușurile de ou peste cratiță (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți doar până când amestecul de ou se îngroașă ușor, 30 de secunde până la 1 minut, apoi scoateți vasul din cratiță. Folosind un mixer de mână sau un tel, bateți treptat în uleiul infuzat cu șofran într-un flux lent și constant până când aioli este gros și cremos. (Dacă devine prea gros, bateți în 1 până la 2 lingurițe de apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
șofranșofran
AioliAioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă în piureul de usturoi gătit, usturoiul proaspăt ras și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Scoateți ignamele din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți-vă și pufați interiorul cu o furculiță. Subțiați aioli cu apă, dacă doriți, și lingurați pe igname.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Fotografie de Gentl și Hyers
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista