Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui și legume cu ierburi și usturoi. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 907 calorii, 67g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, țelină, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Pui și legume prăjite cu ierburi, Pui și legume prăjite cu ierburi, și Pui și legume prăjite cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați pielea de la pui, dacă doriți. Într-un castron mic, amestecați uleiul, amestecul de supă și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă
Pui întreg
Bulion
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Periați ambele părți ale bucăților de pui cu aproximativ jumătate din amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Ulei De Gătit
4
Într-un castron mare, amestecați țelina, ceapa, morcovii, cartofii și amestecul de ulei rămas. Aranjați legumele în tigaie unsă de 15x10x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați bucățile de pui în tigaie, suprapunând legumele, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți cu 35 până la 40 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată la os (170F pentru sâni; 82° pentru coapse și picioare).