Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie
Untul cu coajă de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 414 calorii, 1g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,81 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ierburi, coajă de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Ierburi-Unt De Coajă De Lămâie, Gnocchi Cu Unt Brun Cu Rucola Și Coajă De Lămâie, și Unt De Lămâie.
Instrucțiuni
Puneți ierburi pe o suprafață de lucru.
Adăugați untul și coaja de lămâie. Se toacă fin împreună până se combină bine. Se condimentează cu sare.
Transferați pe o foaie de hârtie pergament, așezându-vă pe marginea cea mai apropiată de dvs. Îndoiți hârtia și rotiți-o într-un cilindru, răsucind capetele; înfășurați etanș în folie. Se răcește până se solidifică.
Faceți înainte: untul se va păstra la frigider până la 2 săptămâni sau congelat până la 3 luni.