Iepure înăbușit în Stout
Iepurele înăbușit în Stout ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $23.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 327g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 2524 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, amidon de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Iepure înăbușit în Stout, Iepure Înăbușit, și Iepure marinat și fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti baconul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante, rezervând grăsimea în cuptorul olandez și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se amestecă făina, sarea, piperul și boiaua. Înveliți bucățile de iepure cu amestec de făină.
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu. Gatiti iepurele in grasime de bacon aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Se amestecă ciupercile, ceapa, cimbru și frunza de dafin.
Se toarnă stout peste iepure și legume. Crumble bacon rezervat peste amestec.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când cele mai groase bucăți de iepure sunt fragede.
Scoateți iepurele și legumele în platoul cald; păstrați cald.
Îndepărtați frunza de dafin.
Se încălzește amestecul stout la fierbere.
Se amestecă amidon de porumb și apă; se amestecă în amestec robust. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă sosul peste iepure și legume.