Iepure înăbușit în Stout

Iepure înăbușit în Stout
Iepurele înăbușit în Stout ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $23.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 327g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 2524 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, amidon de porumb, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Iepure înăbușit în Stout, Iepure Înăbușit, și Iepure marinat și fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti baconul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante, rezervând grăsimea în cuptorul olandez și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se amestecă făina, sarea, piperul și boiaua. Înveliți bucățile de iepure cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Încălziți grăsimea de slănină la foc mediu. Gatiti iepurele in grasime de bacon aproximativ 15 minute sau pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Iepure întregIepure întreg
5
Se amestecă ciupercile, ceapa, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Se toarnă stout peste iepure și legume. Crumble bacon rezervat peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Iepure întregIepure întreg
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
StoutStout
7
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră sau până când cele mai groase bucăți de iepure sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
8
Scoateți iepurele și legumele în platoul cald; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Iepure întregIepure întreg
9
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Se încălzește amestecul stout la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StoutStout
11
Se amestecă amidon de porumb și apă; se amestecă în amestec robust. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
StoutStout
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Se toarnă sosul peste iepure și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Iepure întregIepure întreg
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista