Iepure Umplut: Coniglio Arrotolato
Iepure umplut: Coniglio Arrotolato este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 519 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 6.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de iepure, ulei de măsline, pancetta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie scumpă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare sunt Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana, și Salsiccia di Coniglio al Aceto (cârnați de iepure cu oțet).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mică, încălziți pancetta la foc mediu-mare până când cea mai mare parte a grăsimii este redată. Aruncați grăsimea și scurgeți pancetta pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mic, combinați pancetta și ierburile și amestecați bine. Condimentați iepurele, în interior și în exterior, cu sare și piper, umpleți amestecul de plante în cavitate. Strângeți picioarele cu sfoară de măcelar.
Stropiți bine iepurele cu ulei de măsline extravirgin și puneți-l într-o caserolă.
Se toarnă vinul peste iepure și se introduce în cuptor. Gatiti aproximativ 1 pana la 1 1/2 ore, sau pana cand iepurele este maro auriu si suculent. Asigurați-vă că bateți iepurele la fiecare 15 minute pentru a nu se usca.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.