Iaurt la grătar-picior marinat de miel

Picior de miel marinat cu iaurt la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de lămâi, iaurt cu lapte integral, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Iaurt la grătar-picior marinat de miel, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 1 cană de iaurt,1 linguriță de amestec de condimente Tabil și 1 cățel de usturoi tocat într-un castron mic.Condimentează după gust cu sare și piper.Acoperiți și răciți.
Bateti restul de 1 ceasca de iaurt, restul de 3 1/2 linguri tabil Spice
Amestec, 4 căței de usturoi tocate, 1 linguriță. sare, 1 linguriță piper, ulei și suc de lămâie într-un castron mare.
Adăugați miel; întoarceți-vă la strat. Acoperiși se răcește peste noapte, întorcându-se ocazional.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.Condimentează mielul cu sare și piper. Grillpână când carnea este gătită la coacerea dorită, 10-15 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, grătați lămâiejumătate, tăiate cu fața în jos, până se carbonizează, aproximativ5 minute. Feliați subțire mielul împotriva cerealelor și aranjați-l pe un platou; garnisiți culămani.
Se servește cu sos de iaurt rezervat.