Iaurt Grecesc Cu Miere
Iaurtul grecesc cu miere este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această masă de dimineață are 244 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de migdale, miere, iaurt de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Iaurt grecesc cu miere și nuci, Iaurt grecesc cu afine și miere, și Muștar De Miere De Iaurt Grecesc.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare într-un castron mediu. Strecurătoare linie cu 4 straturi de tifon, permițând tifon să se extindă peste marginile exterioare.
Lingura iaurt în strecurătoare. Acoperiți ușor cu folie de plastic; refrigerați 12 ore.
Puneți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu-mare. Prăjiți nucile, amestecând continuu, aproximativ 3 minute sau până devin aurii.
Puneți 1/2 cană de iaurt scurs în fiecare din cele 4 feluri de mâncare și aruncați lichidul. Acoperiți fiecare bol cu 1 lingură de miere și 1 linguriță de migdale prăjite.
Garnisiți cu frunze de mentă, dacă doriți.
Notă: Odată ce iaurtul este plasat în vasul de servire, dacă există exces de lichid, acesta poate fi îndepărtat prin ștergere ușoară cu un prosop de hârtie.