Iaurt de sfeclă cu ierburi
Iaurtul de sfeclă cu ierburi este un fără gluten, primar și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 85 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, tarhon, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și sos de iaurt (alimente puternice), Sfeclă Koshumbir - salată de sfeclă cu iaurt, și Salată de sfeclă prăjită cu ierburi și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450.
Așezați sfecla într-un vas mic de copt și adăugați apă fierbinte pentru a ajunge la 1/2" pe laturile vasului; condimentează cu sare. Acoperiți sfecla cu o bucată de hârtie pergament, apoi acoperiți bine vasul cu folie.
Gatiti sfecla pana se inmoaie, aproximativ 1 ora.
Scoateți sfecla din vasul de copt, lăsați să se răcească ușor, apoi frecați pielea cu un prosop de hârtie. Sfecla de grătar grosier.
Amestecați sfecla, iaurtul, menta tocată, tarhonul, uleiul și 2 lingurițe de oțet într-un castron mediu; condimentați cu sare și mai mult oțet, dacă doriți. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore pentru a lăsa aromele să se amestece.
Iaurt de sfeclă de top cu frunze de mentă.
Faceți înainte: iaurtul de sfeclă poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.