Hummus stratificat, tabbouleh & feta picnic bowl

Hummus stratificat, tabbouleh și feta picnic bowl ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 476 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 104 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Un amestec de măsline, pâine plată, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Pâini De Picnic Stratificate, Tabbouleh Hummus, și Salată De Hummus Și Tabbouleh.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți tabouleh. Se toarnă bulgurul într-o cratiță, se acoperă cu apă, se condimentează cu sare, apoi se aduce la fierbere și se fierbe timp de 15 minute până se înmoaie.
Se scurge într-o sită, se clătește sub apă curentă rece, apoi se lasă să se scurgă peste tigaie.
Se amestecă menta și pătrunjelul cu roșiile, ceapa și bulgharul scurs.
Bateți coaja de lămâie și sucul și uleiul împreună cu condimentele, apoi aruncați cu bulgurul.
Puneți hummusul în fundul unui castron portabil de picnic sau al unui Tupperware mare (sau folosiți un bol mare de amestecare din plastic, deoarece îl puteți acoperi strâns cu folie alimentară mai târziu). Se împrăștie cu nautul, apoi se presară cu condimente și se stropesc cu puțin ulei. Puneți tabouleh deasupra. Acum acoperiți cu feta și măslinele, apoi rupeți peste frunzele de salată.
Acoperiți bine vasul cu capacul sau cu o folie alimentară. Puneți puțin mai mult ulei de măsline într-un recipient sigilat pentru a lua cu dvs., apoi răciți salata până la 24 de ore.
Pentru a mânca, stropiți uleiul de măsline peste frunze, apoi scoateți salata pe farfurii de servire, asigurându-vă că toată lumea primește puțin din fiecare strat.
Serviți cu pâinea plată pentru ca toată lumea să se rupă și să împartă.