Rețeta Hummus israelian cu Paprikan și năut întreg ar putea satisface pofta ta de Est mijlocie în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 795 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, boia de ardei, pâine pita și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Salată israeliană de cuscus cu boia afumată, Dovlecei Umpluți Cu Naut Și Cuscus Israelian, și Hummus În Stil Israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, acoperiți nautul uscat cu 2 centimetri de apă și amestecați bicarbonatul de sodiu. Dați la frigider năutul peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți năutul și clătiți-le sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Într-o cratiță medie, acoperiți nautul cu 2 centimetri de apă proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Adăugați căței de usturoi și dați la fiert. Se fierbe la foc moderat până când nautul este fraged, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Scurgeți, rezervând 10 linguri de apă de gătit și 2 linguri de naut. Clătiți năutul sub apă rece. Curățați căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Într-un robot de bucătărie, curățați nautul cu 1/2 cană din apa de gătit rezervată, 1/4 cană din uleiul de măsline și 6 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați chimenul împreună cu 1/4 cană fiecare din tahini și suc de lămâie și procesați până la crem. Condimentează hummusul cu sare și transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Tahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Ștergeți robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Adăugați restul de 1/4 cană de tahini, 1/4 cană de ulei de măsline, 2 linguri de apă de gătit rezervată, 1 lingură de suc de lămâie și cățel de usturoi și piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Tahini
1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Folosind o ladă, faceți o liniuță în centrul humusului. Lingură în amestecul tahini-lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Tahini
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
11
Presărați humusul cu chimen și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
12
Se ornează cu nautul întreg rezervat și pătrunjelul și se servește cu pâine pita.