Hummus de roșii uscate la soare și semințe de fenicul
Roșii uscate la soare și semințe de fenicul Hummus ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 383 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți fasole garbanzo, ulei de măsline, sirop de arțar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 92%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan.
Instrucțiuni
Așezați fasolea garbanzo, tahini, roșiile uscate la soare, sucul de lămâie, uleiul de măsline și siropul de arțar în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați semințe de fenicul, drojdie nutritivă și ceapă; amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare, piper negru și piper cayenne.