Hummus de bază din Ierusalim
Hummus de bază din ' Ierusalim ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 424 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 401 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie, pastă de tahini, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Hummus De Bază, Hummus De Bază, și Cel Mai Bun Hummus De Bază.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte, puneți nautul într-un castron mare și acoperiți-le cu apă rece de cel puțin două ori volumul lor. Se lasă la macerat peste noapte.
A doua zi, scurgeți năutul.
Puneți o cratiță medie la foc mare și adăugați nautul scurs și bicarbonatul de sodiu. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand continuu.
Adăugați apa și aduceți la fierbere. Gătiți, îndepărtând orice spumă și orice piele care plutește la suprafață. Năutul va trebui să gătească între 20 și 40 de minute, în funcție de tip și prospețime, uneori chiar mai mult. Odată terminate, acestea ar trebui să fie foarte fragede, despărțindu-se ușor atunci când sunt apăsate între degetul mare și degetul mare, aproape, dar nu destul de moale.
Scurgeți năutul. Ar trebui să aveți aproximativ 3 2/3 căni/600 g acum.
Așezați nautul într-un robot de bucătărie și procesați până obțineți o pastă rigidă. Apoi, cu mașina încă în funcțiune, adăugați pasta de tahini, sucul de lămâie, usturoiul și 1 1/2 lingurițe de sare. În cele din urmă, stropiți încet în apa cu gheață și lăsați-o să se amestece timp de aproximativ 5 minute, până obțineți o pastă foarte netedă și cremoasă.
Transferați humusul într-un castron, acoperiți suprafața cu folie de plastic și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute. Dacă nu utilizați imediat, refrigerați până când este necesar. Asigurați-vă că îl scoateți din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.