Huevos Rancheros
Huevos Rancheros ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 575 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $ 3.7 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, smântână, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Huevos Rancheros (Ouă Rancheros), Huevos Rancheros, și Huevos Rancheros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați tortilele pe o foaie mare de copt. Pulverizați ambele părți cu spray de gătit antiaderent și presărați cu sare și piper.
Coaceți timp de 3 minute; întoarceți tortilele și coaceți până când sunt crocante și ușor rumenite, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Într-o tigaie medie, încălziți fasolea neagră prăjită și 2 linguri de apă la foc mediu timp de aproximativ 3 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă, topiți untul la foc mediu; gătiți până când untul începe să spumeze. Spargeți ouăle în tigaie și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Apoi flip și se fierbe timp de 1 minut mai mult, sau până la gradul dorit de coacere
Întindeți fasolea uniform pe fiecare tortilla.
Întindeți 2 linguri de guacamol rapid peste fasole. Topiți fiecare tortilla cu un ou prăjit, 2 linguri de Salsa de roșii frigider și 1 lingură de sos enchilada.
Într-un castron mediu, adăugați avocado, suc de lămâie, ceapă și smântână și amestecați bine.
Adăugați sare, piper și sos fierbinte după gust.
Într-un castron mare nereactiv, amestecați împreună roșiile, cilantro, usturoiul, coaja de tei și sucul, jalapeno, ceapa și un vârf de sare și piper.
Se servește imediat sau se pune într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la 1 săptămână.