Hrănește - Ți Krewe Jambalaya

Rețeta hrănește-ți Krewe Jambalaya ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 157 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 73 de cenți pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați jumătățile de piept de pui, amestecul de jambalaya de la zatarain, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Încercați Hrana Pentru Reni, Hrană Pentru Reni Fără Gluten, și Granola Parfait și votează pentru a-i hrăni pe cei flămânzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apă și ulei pentru a fierbe în cratiță mare. Se amestecă orezul
Amestecuri, pui și cârnați; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când orezul este fraged.
Se presară cu ceapă verde înainte de servire.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Salneval Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Salneval Albarino]()
Salneval Albarino
De culoare paie deschisă, nasul acestui Albari Ucroko este seducător cu miere, pere și fructe tropicale și o ușoară componentă minerală. Este plin de spirit andzesty cu citrice și arome florale în gură, dar este rotund și moale, în același timp time.It se potrivește perfect cu fructe de mare proaspete și crustacee; este un acompaniament ideal pentru bucătăria asiatică sărată și picantă; și este, de asemenea, excelent ca vin de cocktail. Iubitorii de mâncare cu adevărat aventuroși își vor uimi și inspira prietenii servind-o cu asocierea puțin probabilă, dar fantastică a coastelor tradiționale la grătar cu un sos dulce, ușor picant, pe bază de roșii.