Hrean și mușchi de vită cu crustă de muștar
Filetul de vită cu hrean și muștar este un fără lactate și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 341 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână filet de vită tăiat în centru, muștar dijon, pesmet și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Filet de vită cu crustă de hrean, Filet de vită ars cu sos de muștar-hrean, și Mini sandvișuri cu filet de vită ars cu muștar-hrean.
Instrucțiuni
Combinați muștarul și hreanul; se întinde uniform pe filet. Puneți pesmetul în amestec de muștar. Înfășurați filetul în folie de plastic; refrigerați 1 până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Scoateți și aruncați folia de plastic DIN filet.
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când un termometru înregistrează 145 (mediu-rar) sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați filetul pe o tăietură; acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.