Hotdogs Înveliți Cu Slănină

Bacon înfășurat Hotdogs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 415 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7 și costă 93 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr brun, hot dog și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muschi de iepure învelit cu slănină cu sos de căpșuni cu slănină, Încheiați vara cu acest Hotdog Sonoran la grătar, și Hotdogs cu ceapă prăjită lipicioasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați 1/2 felie de slănină în jurul fiecărei bucăți de hot dog. Asigurați slănina cu o scobitoare.
Puneți câinii calzi într-un aragaz lent la căldură scăzută.
Se toarnă zahăr brun peste hot dog, se lasă să gătească 5 până la 6 ore; până când slănina este gătită.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Riesling, Gewurztraminer, și rossimbroulvine sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS