Hotcakes de migdale-zară cu sos de struguri de mure
Prajiturile de migdale cu lapte de migdale cu sos de struguri de mure sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 356 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână gem de mure, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Plăcintă Cu Lapte Cu Sos Cald De Mure, Spice frecat cotlete de miel cu sos de Port de struguri-migdale și Harves, și Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați struguri în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut sau până se îngroașă ușor. Se amestecă murele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mure
Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți-l de pe foc și păstrați-l cald.
4
Pentru a pregăti prăjiturile fierbinți, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
5
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Combinați Zara și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit; se adaugă în amestecul de făină, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe o tavă antiaderentă fierbinte sau o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit. Gatiti 2 minute sau pana cand blaturile sunt acoperite cu bule si marginile arata fierte. Întoarceți cu grijă clătitele; gatiti 2 minute sau pana cand fundul se rumeneste usor. Repetați procedura cu aluatul rămas.