Hot Dog Umplut Învelit Cu Slănină La Grătar

Hot Dog Umplut Învelit Cu Slănină La Grătar
Hot dog-urile umplute învelite cu slănină la grătar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 376 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Vă este adus prin simple rețete. 3953 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ketchup, brânză cheddar, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hot Dog Umplut Învelit Cu Slănină La Grătar, Hot Dog Învelit Cu Slănină, și Hot Dog Învelit Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
grătarul dvs. pentru căldură medie directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Slice deschide hot dog-urile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
3
Amestecați ketchup-ul și muștarul într-un castron mic. Într-un castron separat, amestecați varza murată cu ceapa tocată, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Deschideți hot dog-urile, în centru, pe lungime, formând un buzunar adânc în fiecare, dar nu tăind până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
5
Înveliți interiorul fiecărui hot dog cu amestecul de ketchup de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Umpleți hot dog-urile: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
7
Așezați o fâșie de brânză adânc în buzunarul fiecărui hot dog. Se acoperă cu varză murată și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
8
Încapsulați brânza la capete și cu amestecul de varză murată, astfel încât să nu fie expusă nicio brânză (altfel se va scurge la gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Înfășurați slănină în jurul fiecărui hot dog: înfășurați o fâșie de slănină în jurul fiecărui hot dog umplut, fixându-l cu scobitori la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
10
Asigurați-vă că înfășurați suficient de strâns, astfel încât umplutura să rămână înăuntru, dar nu atât de strânsă, astfel încât atunci când hot dog-ul se va extinde gătit slănina s-ar rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1
Periați grătarele grătarului cu ulei vegetal, astfel încât hot dog-urile să nu se lipească. Dacă aveți un ecran pentru grătar (un ecran cu găuri mai mici, astfel încât bucăți mici din orice gătiți să nu cadă prin grătar), îl puteți folosi, doar acoperiți-l mai întâi cu ulei vegetal și preîncălziți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Așezați hot dog-urile umplute pe grătar, umplând partea în jos. Grătiți timp de 2 minute, până când slănina din acea parte este gătită, întoarceți hot dog-urile cu un sfert de tură și grătiți încă câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Continuați să grătiți câteva minute fiecare pe toate părțile până când slănina este gătită. Acoperiți grătarul între strunjiri pentru a ajuta la gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Grătați chiflele: în ultimul minut de gătit, deschideți chiflele hot dog și așezați-le cu fața deschisă în jos pe grătar pentru a prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hot Dog BunHot Dog Bun
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Scoateți hot dog-urile și chiflele de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți scobitorii de la hot dog.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
3
Așezați hot dog-urile în chifle și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat MăruntArdei Galben, Copt, Curățat De Coajă, Fără Semințe și Tocat Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer și vinul rossimbrox sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista