Hoppin ' John Stew Cu Brânză Albă De Brânză Cheddar
Rețeta Hoppin ' John Stew cu brânză albă Cheddar este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 6 porții cu 378 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Anul Nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Hoppin ' John Stew, Andouille și brânză albă de brânză Cheddar, și Șuncă și grâu de Cheddar alb.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați șuncă și ceapă și sotati 3 până la 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă mazărea cu ochi negri și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Mazăre
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc și se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
3
Se servește imediat peste crupe de brânză Cheddar albă.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile de stepă Riesling uscat. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.