Hoppin ' John prăjituri cu roșii la grătar și Salsa de mazăre cu ochi negri

Hoppin ' John prăjituri cu roșii la grătar și Salsa de mazăre cu ochi negri
Hoppin ' John prăjituri cu roșii la grătar și negru cu ochi de mazăre Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 355 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, maghiran, roșii la grătar și salsa de mazăre cu ochi negri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Hoppin ' John-orez și mazăre cu ochi negri, Aragaz lent Hoppin John cu cârnați: un mazăre ușor cu ochi negri, și Prăjituri de mazăre cu ochi negri cu Salsa de afine-ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți bulionul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o cratiță medie; adăugați orez și 1/2 linguriță sare și amestecați aproximativ 2 minute sau până când orezul devine translucid. Reduceți căldura la mediu și adăugați aproximativ 1/2 cană de bulion fierbinte, amestecând până când lichidul este absorbit. Repetați procedura cu bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat. Gatiti 25 de minute sau pana cand orezul este fiert, dar ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Gatiti mazarea conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Adăugați mazărea, restul de 1 linguriță de sare, ceapa și următoarele 7 ingrediente la orez și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Formați 1/3 cană amestec într-un tort rotund de 2 inci cu grosimea de aproximativ 3/4 inci. Repetați pentru a face încă 11 prăjituri.
6
Așezați pesmetul pe o farfurie și rotiți prăjiturile pentru a acoperi. Scuturați excesul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Gatiti jumatate din prajituri 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Scurgeți prăjiturile pe un prosop de hârtie, transferați-le pe o foaie de copt și puneți-le în cuptorul cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Adăugați uleiul rămas și repetați procesul cu prăjiturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Serviți cald acoperit cu roșii la grătar și Salsa de mazăre cu ochi negri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo
11
* În scopuri de testare, am folosit Panko pentru pesmetul Japonez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista