Hoppin ' Habanero-Lime Chicken Fajitas
Hoppin ' Habanero-Lime Chicken Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,77 USD pe porție. O porție conține 334 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, smântână, tequila și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Usturoi Lime Pui Fajitas, Fajitas de pui cu scorțișoară și tei, și Tequila Lime Chicken Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon, combinați suc de lămâie, tequila, ulei, chimen, oregano, 6 linguri de sos fierbinte și usturoi.
Adăugați pui și ceapă, sigilați și răciți cel puțin 15 minute sau până la 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Combinați roșiile și 1/4 linguriță la 1 1/2 linguriță sos fierbinte; pus deoparte.
Ungeți un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau grătar cu gaz la foc mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Ridicați ceapa din marinată și puneți-o pe grătar. Închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti ceapa timp de 3 minute, intoarceti, gatiti inca cateva minute, apoi intoarceti si ungeti cu marinata.
Ridicați puiul din marinată și puneți-l pe grătar; închideți grătarul cu gaz. Întoarceți și ungeți puiul și ceapa ocazional până când ceapa este moale și rumenită și carnea nu mai este roz în partea cea mai groasă (tăiată pentru a testa), aproximativ 8 minute.
Transferați puiul și ceapa pe o scândură și păstrați-le la cald.
Încălziți tortilele pe grătar, rotind o dată, până se înmoaie și se rumenesc ușor, 30 până la 60 de secunde.
Așezați porții de pui, ceapă și fasole în tortilla. Se acoperă cu roșii, smântână și o stoarcere de var. Îndoiți partea de jos a tortilla, apoi pliați în lateral.