Homar Thermidor
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות,? Homar Thermidor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție conține 390 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 215 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți vin, cremă dublă, homar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema dublă, puteți urma acest fel principal cu Încărcat Kit Kat Unt De Arahide Negrese ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Homar Thermidor, Homar Thermidor, și Homar Thermidor.
Instrucțiuni
Tăiați homarul pe jumătate pe lungime și scoateți carnea din gheare și coadă. Lăsați într-o parte.
Scoateți orice carne din cap și puneți-o deoparte.
Tăiați carnea în bucăți și puneți-o înapoi în coajă.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotul; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Se amestecă în stocul de pește, vinul alb și crema dublă. Aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate.
Se amestecă muștarul, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul.
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați jumătățile de homar pe o tigaie sau o foaie de copt și lingurați sosul peste carnea de homar din coajă.
Presărați parmezan deasupra.
Se fierbe timp de 3 până la 4 minute, doar până se rumenesc.