Homar Taco ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 290 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 6.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați salată, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Homar Taco Al Carbone, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru jicama slaw: amestecați jicama, ceapa, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul, amestecând bine. După amestecare, reglați condimentele după gust și lăsați să se marineze timp de cel puțin 1 oră și până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jicama
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Pentru sosul de homar: într-un castron, amestecați împreună Zara, cilantro, smântână, suc de lămâie, chimen, sare și sriracha. Apoi adăugați homarul și amestecați din nou. La frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sriracha
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Pentru a construi vasul, umpleți o coajă de taco cu 2 până la 3 linguri jicama slaw, apoi acoperiți cu 2 linguri sos de homar, câteva salată și roșii. Terminați cu o bucată de salsa verde. Repetați procesul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Jicama
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Pentru jicama slaw: amestecați jicama, ceapa, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul, amestecând bine. După amestecare, reglați condimentele după gust și lăsați să se marineze timp de cel puțin 1 oră și până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jicama
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Pentru sosul de homar: într-un castron, amestecați împreună Zara, cilantro, smântână, suc de lămâie, chimen, sare și sriracha. Apoi adăugați homarul și amestecați din nou. La frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sriracha
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Pentru a construi vasul, umpleți o coajă de taco cu 2 până la 3 linguri jicama slaw, apoi acoperiți cu 2 linguri sos de homar, câteva salată și roșii. Terminați cu o bucată de salsa verde. Repetați procesul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Cheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.