Homar Taco ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 290 calorii, 17g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 6.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați salată, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Homar Taco Al Carbone, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru jicama slaw: amestecați jicama, ceapa, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul, amestecând bine. După amestecare, reglați condimentele după gust și lăsați să se marineze timp de cel puțin 1 oră și până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jicama
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Pentru sosul de homar: într-un castron, amestecați împreună Zara, cilantro, smântână, suc de lămâie, chimen, sare și sriracha. Apoi adăugați homarul și amestecați din nou. La frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Sriracha
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Pentru a construi vasul, umpleți o coajă de taco cu 2 până la 3 linguri jicama slaw, apoi acoperiți cu 2 linguri sos de homar, câteva salată și roșii. Terminați cu o bucată de salsa verde. Repetați procesul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Jicama
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Pentru jicama slaw: amestecați jicama, ceapa, sucul de lămâie, oțetul, sarea și piperul, amestecând bine. După amestecare, reglați condimentele după gust și lăsați să se marineze timp de cel puțin 1 oră și până la 12 ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jicama
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Pentru sosul de homar: într-un castron, amestecați împreună Zara, cilantro, smântână, suc de lămâie, chimen, sare și sriracha. Apoi adăugați homarul și amestecați din nou. La frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Sriracha
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Pentru a construi vasul, umpleți o coajă de taco cu 2 până la 3 linguri jicama slaw, apoi acoperiți cu 2 linguri sos de homar, câteva salată și roșii. Terminați cu o bucată de salsa verde. Repetați procesul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Jicama
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Simonnet-Febvre Petit Chablis. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.