Homar Proaspăt La Cuptor

Homar Proaspăt La Cuptor
Homarul proaspăt la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 628 calorii. Pentru $ 2.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, biscuiți rotunzi cu unt, homar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare includ Tagliolini Cu Homar Și Roșii Proaspete, Salată de homar cu mentă proaspătă și var, și Homar fiert cu unt cu roșii proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Plonjați vârful unui cuțit ascuțit drept în jos chiar în spatele ochilor homarului pentru a ucide uman animalul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați homarul pe spate și folosiți un cuțit ascuțit pentru a deschide cavitatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Îndepărtați stomacul și intestinele și aruncați-le. Rezervați tomalley într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă firimiturile de cracker cu tomalley și se amestecă amestecul în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
5
Stropiți aproximativ 2 lingurițe de unt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Așezați homarul într-un vas de copt adânc de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți homarul timp de 30 de minute, neacoperit. Setați cuptorul la fiert și gătiți timp de 3 până la 5 minute doar pentru a prăji biscuiții înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se servește cu untul topit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Domaine Louis Moreau Chablis Vaulignot Premier Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis Vaulignot Premier Cru
Domaine Louis Moreau Chablis Vaulignot Premier Cru
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său nordic rece și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis Vaulignot Premier Cru are un caracter clasic Chablis, cu o mineralitate elegantă și un gust bogat și plin. Indicii de mentă și ananas pe nas și un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Revista