Homar Porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 801 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,11 USD pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de arpagic, ulei de măsline, sherry cremă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de porumb și homar, Homar Porumb Chowder, și Homar Porumb Chowder pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Scoateți carnea din cojile homarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Carne
3
Tăiați carnea în cuburi mari și puneți-le într-un castron. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați. Rezervați cojile și toate sucurile care colectează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Tăiați sâmburii de porumb din știuleți și dați deoparte, rezervând știuleții separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
5
Pentru stoc, topiți untul într-un vas sau cuptor olandez suficient de mare pentru a ține toate cojile de homar și bobul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Coji De Paste
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic timp de 7 minute, până când este translucid, dar nu se rumeneste, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați sherry și boia și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați laptele, smântâna, vinul, cojile de homar și sucurile lor și știuleții de porumb și aduceți la foc mic. Acoperiți parțial oala și fierbeți stocul la cel mai mic foc timp de 30 de minute. (Mut oala la jumătatea căldurii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Cremă
Stoc
Porumb
Lapte
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Între timp, într-un alt vas sau cuptor olandez, încălziți uleiul și gătiți slănina timp de 4 până la 5 minute la foc mediu-mic, până se rumenesc și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
10
Scoateți cu o lingură pliată și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
11
Adăugați cartofii, ceapa, țelina, sâmburii de porumb, sarea și piperul în aceeași oală și sotati timp de 5 minute. Când stocul este gata, îndepărtați cele mai mari bucăți de coajă de homar și știuleții de porumb cu clești și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Cartofi
Homar
țelină
Ceapă
Piper
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați o strecurătoare peste oala cu supă și turnați cu grijă stocul în oală cu cartofii și porumbul. Se fierbe la foc mic timp de 15 minute, până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Stoc
Porumb
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Adăugați homarul gătit, arpagicul și sherry-ul și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Arpagic
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
14
Se încălzește ușor și se servește fierbinte cu o garnitură de slănină crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Simonnet-Febvre Petit Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.