Homar Mac și brânză necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 1232 calorii, 65g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $6.89 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți midii, lapte, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Bateți făina și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați bulionul fierbinte, laptele și smântâna și bateți până când sosul începe să se îngroașe. Gatiti 5 minute, batand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
Stoc
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă brânzeturile și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați pătrunjelul, cimbrul, tarhonul și pastele și amestecați până se combină. Tăiați homarul în bucăți de mușcătură și pliați în paste. Împărțiți în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Homar
Pătrunjel
Paste
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Pentru toppingul de firimituri: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți pesmetul pe o tigaie și prăjiți până abia auriu, amestecând o dată sau de două ori, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Kilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați hamsiile și amestecați un minut sau 2 pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
11
Adăugați pesmetul, condimentați cu sare și piper și gătiți, aruncând, până când este cald și ușor crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
12
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Pătrunjel
13
Presărați generos peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
14
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
16
Adăugați vinul, aduceți la fierbere, adăugați midii, acoperiți și gătiți până când midiile s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Midii
Vin
17
Scoateți midii într-un castron pentru o altă utilizare, apoi strecurați bulionul într-o cratiță.
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Montee de Tonnerre cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 41 de dolari pe sticlă.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Montee de Tonnerre