Homar Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 552 calorii, 32g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de boabe de piper, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare sunt Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute. Rezervați aproximativ 2 căni de apă fierbinte pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și clătiți cu apă rece pentru a se răci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cheddar Degresat Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
2
Întoarceți apa pentru paste în oala mare și așezați jumătățile de homar în oală, tăiate în sus. Întoarceți apa la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și aburiți homarul doar până când carnea se întărește și devine opacă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți homarul și lăsați să se răcească câteva minute, apoi scoateți carnea și tăiați-o în bucăți de dimensiuni mușcate. Rezervați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute; răzuiește ceapa într-un castron mic și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați cojile de homar rezervate, usturoiul, șalotele, boabele de piper și laptele în cratiță. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Frișcă Suplimentară Groasă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Topiți 5 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Bateți făina și amestecați până când amestecul devine asemănător pastei și maro auriu deschis, aproximativ 10 minute. Se strecoară laptele printr-o sită de plasă. Treceți treptat laptele în amestecul de făină și aduceți-l la foc mic la foc mediu. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este gros si neted, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Se amestecă brânzeturile Gruyere, Cheddar și Romano în amestecul de lapte îngroșat până se topește și se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă homarul rezervat, ceapa și macaroanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cheddar Degresat Ras
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Gruyere
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
și Piper Portocaliu
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
10
Turnați macaroanele într-o caserolă de 4 litri și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat Ras
11
Presărați uniform cu firimiturile panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul este bulbuc, iar blatul este maro auriu, 8 până la 12 minute.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.