Homar Deviled Ouă
Homar Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 59 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. Un amestec de boia de ardei, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homar Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 până la 4 centimetri de apă la fiert într-o oală mare de paste.
Adăugați homarul, acoperiți și aburiți până când este complet gătit și coaja este roșu aprins, 8 până la 10 minute.
Scoateți carnea din coajă și tăiați în bucăți de 1/2 inci.
Înjumătățiți ouăle și rezervați gălbenușurile. Într-un bol, zdrobiți gălbenușurile și adăugați maioneza, oțetul de vin alb, muștarul măcinat, arpagicul, sarea de țelină, sarea și piperul după gust, țelina și ceapa.
Se amestecă toate împreună, astfel încât amestecul de gălbenuș să fie cremos. Îndoiți cea mai mare parte a homarului, rezervând 24 de bucăți mici.
Adăugați sare și piper după gust, apoi umpleți jumătățile de albus de ou cu umplutura.
Garnisiți cu o notă de mărar proaspăt și o bucată mică de homar.
Se presară cu boia de ardei.