Homar Deviled Ouă

Homar Deviled Ouă
Homar Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 59 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. Un amestec de boia de ardei, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homar Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 până la 4 centimetri de apă la fiert într-o oală mare de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați homarul, acoperiți și aburiți până când este complet gătit și coaja este roșu aprins, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți carnea din coajă și tăiați în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Înjumătățiți ouăle și rezervați gălbenușurile. Într-un bol, zdrobiți gălbenușurile și adăugați maioneza, oțetul de vin alb, muștarul măcinat, arpagicul, sarea de țelină, sarea și piperul după gust, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se amestecă toate împreună, astfel încât amestecul de gălbenuș să fie cremos. Îndoiți cea mai mare parte a homarului, rezervând 24 de bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
6
Adăugați sare și piper după gust, apoi umpleți jumătățile de albus de ou cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Garnisiți cu o notă de mărar proaspăt și o bucată mică de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Petit Chablis cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista