Homar Deviled Ouă

Homar Deviled Ouă
Homar Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 59 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. Un amestec de boia de ardei, ceapă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homar Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Benedict Ouă Deviled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 până la 4 centimetri de apă la fiert într-o oală mare de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați homarul, acoperiți și aburiți până când este complet gătit și coaja este roșu aprins, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Scoateți carnea din coajă și tăiați în bucăți de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Înjumătățiți ouăle și rezervați gălbenușurile. Într-un bol, zdrobiți gălbenușurile și adăugați maioneza, oțetul de vin alb, muștarul măcinat, arpagicul, sarea de țelină, sarea și piperul după gust, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă toate împreună, astfel încât amestecul de gălbenuș să fie cremos. Îndoiți cea mai mare parte a homarului, rezervând 24 de bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
6
Adăugați sare și piper după gust, apoi umpleți jumătățile de albus de ou cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
7
Garnisiți cu o notă de mărar proaspăt și o bucată mică de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Petit Chablis cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinificat și îmbătrânit în oțel inoxidabil 100% timp de 6 luni. Dintr-o singură parcelă de viță de vie cultivată pe lut Portlandian, acesta este Petit Chablis clasic, crocant și uscat, cu fructe înainte și ușor. Culoare paie palidă. Nas concentrat cu note orale și arome delicate de citrice cu caracter de salcâm, citrice și măr pe gust. Lumină și plină de viață, cu aciditate răcoritoare și aromatice citrice persistente.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista