Hoisin și cotlete de porc glazurate cu miere

Cotletele de porc glazurate Hoisin și Honey ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 278 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scallions, cotlet de porc, sos de stridii asiatice și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat, Hoisin-Cotlet De Porc Glazurat Cu Fasole Verde Sichuan, și Cotlete De Porc Glazurate Cu Miere-Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați scallions în diagonală în bucăți de 2 inci.
Bateți împreună ingredientele rămase, cu excepția cărnii de porc, într-un castron mare.
Adăugați scallions și carne de porc, transformând carnea de porc pentru a acoperi generos cu sos.
Aranjați carnea de porc în 1 strat într - o tigaie de copt superficială de 15 x 10 inci (adâncime de 1 inch). Puneți sosul rămas cu scallions peste carne de porc și prăjiți până când sunt fierte, 15 până la 20 de minute.
Porniți broiler și carne de porc la 5 până la 6 inci de la căldură până când partea superioară este ușor caramelizată, 2 până la 5 minute.
Lăsați să stea, neacoperit, 5 minute.
Serviți carnea de porc acoperită cu orice suc de tigaie.