Hoisin Flounder

Hoisin Flounder
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin Flounder. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.09 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă verde, file de cambulă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cambulă Prăjită, Flounder Florentin, și Flounder Francaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți orezul conform ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
2
Combinați hoisin și următoarele 5 ingrediente într-un castron. Rezervați 4 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
5
Presărați fileurile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Adăugați două fileuri în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți; periați fiecare cu 1 linguriță de amestec hoisin. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți peștele din tigaie. Repetați cu 1 lingură de ulei de canola, 2 fileuri și 2 lingurițe de amestec de hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Sos HoisinSos Hoisin
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Încălziți o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
10
Adăugați mazăre și ceapă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MazăreMazăre
11
Adăugați ciuperci; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
12
Așezați 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 file și 1/2 cană de legume; stropiți cu 1 linguriță amestec hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Sos HoisinSos Hoisin
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista