Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Hoisin Flounder. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.09 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă verde, file de cambulă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cambulă Prăjită, Flounder Florentin, și Flounder Francaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul conform ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Combinați hoisin și următoarele 5 ingrediente într-un castron. Rezervați 4 lingurițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
5
Presărați fileurile cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
6
Adăugați două fileuri în tigaie; gatiti 4 minute. Întoarceți; periați fiecare cu 1 linguriță de amestec hoisin. Gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Hoisin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți peștele din tigaie. Repetați cu 1 lingură de ulei de canola, 2 fileuri și 2 lingurițe de amestec de hoisin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Sos Hoisin
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Încălziți o tigaie la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
10
Adăugați mazăre și ceapă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Mazăre
11
Adăugați ciuperci; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
12
Așezați 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 4 farfurii. Completați fiecare cu 1 file și 1/2 cană de legume; stropiți cu 1 linguriță amestec hoisin.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.