Hobo sol de carne de vită și supa de legume este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 403 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de roșii, usturoiul, porumbul de kernel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Tocană De Hobo De Vită Măcinată, Supă De Carne De Vită Măcinată Din Legume, și Supă De Legume Din Carne De Vită Măcinată.
Instrucțiuni
1
Amestecați bulionul de vită, mușchiul măcinat, porumbul, fasolea verde, mazărea, sosul de roșii, morcovii, cartofii, ceapa, țelina, usturoiul, pătrunjelul, semințele de țelină și frunzele de dafin împreună într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De Sol
Sos De Roșii
Semințe De țelină
Fasole Verde
Frunze De Dafin
Bulion De Vită
Cartofi
Morcov
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Ceapă
Porumb
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Gatiti la minim 4 ore. Verificați umiditatea și adăugați bulion după cum este necesar. Continuați să gătiți încă 4 ore. Condimentează cu sare și piper negru.