Hibiscus-picior marinat de miel

Hibiscus-picior marinat de miel
Hibiscus-picior marinat de miel este un fără gluten felul principal. O porție conține 365 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pulpă de miel, căței de usturoi, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, Miel Marinat, și Cotlete De Miel Marinate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert cu usturoi și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2
Adăugați flori de hibiscus și fierbeți ușor 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
3
Scoateți din căldură și lăsați marinada abruptă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
4
Turnați marinada printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide, apoi aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă și se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1
Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii din miel și puneți mielul în strat dublu de pungi de plastic sigilabile cu marinată. Marinați mielul, răcit, întorcând punga o dată sau de două ori, 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
1
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada, apoi transferați într-o tigaie suficient de mare pentru a o ține. Se usucă mielul și se freacă cu ulei, apoi se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Puneți mielul în treimea superioară a cuptorului și reduceți căldura la 350 buc.F. prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a piciorului (fără a atinge osul) înregistrează 125 buc. F, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Transferați mielul într-un platou, acoperiți-l cu folie și lăsați să stea 15 până la 25 de minute (temperatura internă va crește la aproximativ 135 km f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
În timp ce mielul stă în picioare, turnați marinada rezervată în tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și fierbeți marinada, răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Adăugați orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou și amestecați în jeleu și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Adăugați unt și rotiți sau agitați tigaia până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o barcă de sos pentru a servi cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În15 hrs
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista