Hibiscus-picior marinat de miel
Hibiscus-picior marinat de miel este un fără gluten felul principal. O porție conține 365 calorii, 44G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pulpă de miel, căței de usturoi, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus, Miel Marinat, și Cotlete De Miel Marinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert cu usturoi și boabe de piper.
Adăugați flori de hibiscus și fierbeți ușor 5 minute.
Scoateți din căldură și lăsați marinada abruptă 30 de minute.
Turnați marinada printr-o sită fină într-un castron, apăsând pe solide, apoi aruncați solidele.
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă și se răcește până se răcește.
Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii din miel și puneți mielul în strat dublu de pungi de plastic sigilabile cu marinată. Marinați mielul, răcit, întorcând punga o dată sau de două ori, 12 până la 24 de ore.
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada, apoi transferați într-o tigaie suficient de mare pentru a o ține. Se usucă mielul și se freacă cu ulei, apoi se condimentează generos cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Puneți mielul în treimea superioară a cuptorului și reduceți căldura la 350 buc.F. prăjiți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a piciorului (fără a atinge osul) înregistrează 125 buc. F, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Transferați mielul într-un platou, acoperiți-l cu folie și lăsați să stea 15 până la 25 de minute (temperatura internă va crește la aproximativ 135 km f).
În timp ce mielul stă în picioare, turnați marinada rezervată în tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și fierbeți marinada, răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1 cană.
Adăugați orice sucuri de carne care s-au acumulat pe platou și amestecați în jeleu și sare și piper după gust.
Adăugați unt și rotiți sau agitați tigaia până se încorporează.
Se toarnă sosul printr-o sită fină într-o barcă de sos pentru a servi cu miel.