Hibiscus-Flori Enchiladas

Hibiscus-Flori Enchiladas
Rețeta Hibiscus-Flower Enchiladas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei iute chipotle în adobo, ceapă, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Flori De Hibiscus Enchiladas, Cidru De Mere Cu Sirop De Flori De Hibiscus, și Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți flori de hibiscus și 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; lăsați să se absoarbă până când florile sunt doar fragede, 58 de minute. Tulpina; flori de rezervă.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu; adăugați ceapa și saut până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați flori de hibiscus rezervate, morcovi și următoarele 4 ingrediente; gătiți, amestecând des, până când morcovii sunt moi și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Combinați primele 4 ingrediente și 2 căni de apă într-o oală la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se destrame, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se ia de pe foc și se transferă amestecul într-un blender; pur până se omogenizează. Ștergeți oala; adăugați ulei și încălziți la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă frunze pure și de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la o adâncime de 1/4"; se încălzește la foc mediu-mare până când strălucește. Lucrând în loturi, scufundați tortilele și gătiți, rotind o dată, până se înmoaie, 3045 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți 1/4 cană de umplutură în centrul fiecărei tortilla; rulați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Așezați 2 enchiladas pe fiecare farfurie. Se sufocă cu sos chipotle și se ornează cu smântână, varză și brânză Cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista