Hibiscus-Flori Enchiladas

Hibiscus-Flori Enchiladas
Rețeta Hibiscus-Flower Enchiladas este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 565 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ardei iute chipotle în adobo, ceapă, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Flori De Hibiscus Enchiladas, Cidru De Mere Cu Sirop De Flori De Hibiscus, și Macaroane cu ciocolată și hibiscus cu Ganache infuzat cu Hibiscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți flori de hibiscus și 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; lăsați să se absoarbă până când florile sunt doar fragede, 58 de minute. Tulpina; flori de rezervă.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu; adăugați ceapa și saut până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați flori de hibiscus rezervate, morcovi și următoarele 4 ingrediente; gătiți, amestecând des, până când morcovii sunt moi și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HibiscusHibiscus
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Combinați primele 4 ingrediente și 2 căni de apă într-o oală la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile incep sa se destrame, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se ia de pe foc și se transferă amestecul într-un blender; pur până se omogenizează. Ștergeți oala; adăugați ulei și încălziți la foc mediu-mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați cu grijă frunze pure și de dafin. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la o adâncime de 1/4"; se încălzește la foc mediu-mare până când strălucește. Lucrând în loturi, scufundați tortilele și gătiți, rotind o dată, până se înmoaie, 3045 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți 1/4 cană de umplutură în centrul fiecărei tortilla; rulați pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
Așezați 2 enchiladas pe fiecare farfurie. Se sufocă cu sos chipotle și se ornează cu smântână, varză și brânză Cotija.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista