HERDEZ salata de tort de crab Guajillo este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 442 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pesmet panko, sos de gătit mexican guajillo chile, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați HERDEZ salata de tort de Crab Guajillo, Guajillo carne de porc condimentată și cartofi (Puerco Y Papas al Guajillo), și Tort De Ciocolată Ușor Mexican Roșu Guajillo Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună oul, maioneza, sosul roșu de gătit guajillo, chimenul, muștarul și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Piper Guajillo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați crabul și firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Crabi
3
Se amestecă bine. Formați în patru prăjituri de crab. La frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
4
Se amestecă împreună pansamentul fermei și farfuria guajillo chile; la frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Ranch Dressing
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; topiți untul cu uleiul de semințe de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți prăjiturile de crab în ulei-unt și prăjiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 5 minute. Întoarceți prăjiturile de crab și rumeniți pe cealaltă parte, aproximativ 5 minute. Folosind o spatulă cu fante, transferați prăjiturile de crab pe o farfurie caldă căptușită cu prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Crabi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți verdele de salată între plăcile individuale. Se acoperă cu morcovi, nuci pecan și secțiuni portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Portocalii
Verzii
Grăsime De Porc înapoi
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Stropiți cu pansamentul de la ferma guajillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch Dressing
Piper Guajillo
9
Așezați o prăjitură de crab gătită deasupra fiecărei salate și așezați un medalion de brânză de capră pe lateral, dacă doriți.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rus Chardonnay
Laguna Chardonnay oferă note elegante de mere răcoritoare, piersici și portocale coapte. Straturile expresive de caramel și preț completează notele subtile de stejar prăjit. Corpolent cu note de cremă, acest vin are un finisaj moale, persistent.Laguna este dedicată producției de Chardonnay de clasă mondială din prestigioasa Vale a râului rus. În inima acestei regiuni se află inspirația pentru vinul nostru: Podgoria Laguna. Acest pământ a văzut primii struguri de vin plantați încă din anii 1800 și a găzduit Chardonnay de clasă mondială de mai bine de patru decenii. În valea râului rus, un sezon lung de creștere și briza răcoroasă de coastă au ca rezultat un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte.