Herb și nuc Crusted Mahi Mahi

Herb și nuc Crusted Mahi Mahi
Herb și nuc Crusted Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 421 calorii, 36g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cooking With Michelle are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, sare și piper, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, Mahi mahi cu crustă de susan cu sos de unt de ghimbir Shiso de soia, și Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană.

Instrucțiuni

1
Combinați ierburile, nucile și pesmetul în robotul de bucătărie și pulsați până se toacă mărunt și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă într-un castron și se adaugă ulei de măsline pentru a face o pastă. Pulverizați un vas de copt cu spray de gătit și așezați mahi mahi în vas. Apăsați amestecul de pesmet pe partea superioară a fiecărui filet, apoi condimentați cu sare și piper.Acoperiți cu folie și coaceți la 375 de grade timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Mahi MahiMahi Mahi
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Îndepărtați folia și puneți-o sub broiler timp de 2-5 minute pentru a rumeni toppingul, urmărind cu atenție pentru a vă asigura că nu arde.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate51
Revista