Herb-zară - somon marinat cu salată de castraveți

Herb-zară - somon marinat cu salată de castraveți
Herb-Buttermilk - somon marinat cu salata de castraveti ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 576 calorii, 38g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați părțile laterale de somon, sare și piper kosher, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Marinat Cu Zară Și Ierburi, Filet De Porc Marinat Cu Lapte Și Ierburi, și Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați Zara, busuiocul, coriandrul, ceapa verde, oțetul, mierea, ghimbirul, 1 linguriță. sare și 1/8 linguriță. pepper. Procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde. Puneți deoparte 3/4 cană pentru salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Cu treizeci de minute înainte de prăjirea somonului, turnați marinada rămasă peste somon într-un vas mare cu margini și lăsați să stea la temperatura camerei. (Pentru cea mai bună textură, nu marinați mai mult de 30 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
În timp ce somonul se marinează, poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 204°. tapetați o foaie mare de copt cu folie. Când este gata să prăjiți somonul, scoateți-l din marinată și puneți-l pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți până când este ferm la atingere și opac în centru (folosiți un cuțit pentru a arunca o privire), 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească în tigaie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Într-un castron mediu, amestecați castraveții, ceapa, măslinele, brânza și 1-1/2 lingurițe. sare. Aruncați cu pansamentul rezervat cu zară și condimentați după gust cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Folosiți două spatule mari pentru a muta cu atenție somonul pe un platou. Puneți o parte din salata de castraveți în jurul somonului și serviți restul într-un castron pe lateral. Faceți sfaturi înainte pregătiți salata de castraveți cu până la 3 ore înainte, dar nu adăugați sarea sau pansamentul până chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Calorii
1
230, grăsime
2
7, Calorii Grase
1
60, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
27, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
340, colesterol
6
80, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
4, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Revista