Herb-Pui De Usturoi

Puiul de usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 239 calorii, 38g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, herbes de provence, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ O tigaie usturoi plante medicinale de pui și legume, Ierburi și usturoi pui și legume, și Pui de ierburi cu usturoi prăjit.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu 1 linguriță de ulei și restul de pui.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent.
Adăugați vin, bulion și herbes de Provence, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când puiul este fraged.