Herb Focaccia
Herb Focaccia ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 4 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, frunze de oregano, apă caldă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Herb Focaccia, Ulei de plante focaccia, și Focaccia Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Ungeți ușor foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mediu, amestecați împreună apă, drojdie, amestec Bisquick, oregano, 1/4 cană de ceapă și 3 lingurițe de ulei (aluatul va fi moale).
Presărați suprafața de lucru cu amestec Bisquick.
Așezați aluatul pe suprafață; rulați pentru a acoperi. Frământați ușor de aproximativ 20 de ori, adăugând o cantitate mică de amestec Bisquick dacă aluatul se lipește de suprafață, până se omogenizează.
Pat aluat pe foaie cookie în Runda de 10 inch.
Presărați ceapa rămasă peste aluat.
Ungeți uleiul de linguriță rămas peste ceapă și aluat. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Coaceți 14 până la 17 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.
Se servește cald sau rece.