Havarti cu ridiche și unt de plante pe baghetă
Havarti cu ridiche și unt de plante pe baghetă necesită aproximativ 11 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 193 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 65 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de baghetă, brânză havarti, ridiche și unt de ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt de ridiche pe bagheta prăjită, Sandwich-uri ras-ridiche cu unt de plante medicinale, și Sandwich-uri ras-ridiche cu unt de plante medicinale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți uniform părțile exterioare ale feliilor de baghetă cu ridiche și unt de ierburi. Împărțiți brânza uniform pe părțile unse ale jumătăților de baghetă și apăsați închis.
Topiți 1 lingură de unt în tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați sandvișurile în tigaie și cântăriți cu o altă tigaie grea sau tigaie. Gatiti, apasand pe sandwich-uri, timp de 3 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana cand branza se topeste si painea se rumeneste.